Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

Keukens ontwerpen
is onze passie!

Onze binnenhuisarchitecten luisteren naar u en geven advies

Maak een afspraak met één van onze binnenhuisarchitecten of laat één van onze specialisten bij u langskomen. Neem een plan, afmetingen en zo veel mogelijk informatie mee voor een zo persoonlijk mogelijke aanpak van uw project. Vertel ons over uw ideeën. Geef aan wat u nodig hebt. Op basis van die dialoog zullen wij u adviseren en de meest geschikte en esthetische oplossing voorstellen voor uw keuken op maat. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw budget en uw levensstijl.

Offerte en 3D-simulatie

Enkele dagen later ontvangt u zonder enige verplichting een virtuele voorstelling van het project. Zo krijgt u een beter beeld van uw toekomstige keuken op maat. Daardoor kiest u gemakkelijker de materialen en afwerkingen. U ontvangt een nauwkeurige financiële offerte.

Maak hier uw persoonlijke afspraak

Eigen opmeting– en plaatsingsdienst

Eens u de keuken van uw dromen besteld hebt komt onze technische ploeg ter plaatse om de finale opmeting voor bestelling uit te voeren.
Deze opmeting is vereist omdat er in werkelijkheid steeds een afwijking van de dimensies aanwezig is ten opzichte van de afmetingen op het architecturaal plan.

Wij implementeren binnen de vooropgestelde termijn

Dezelfde ploeg zal de keuken plaatsen eens ze geleverd werd in ons magazijn en dit op de vooropgestelde termijn.