Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.

Onze troeven

Kwaliteit, service en troeven – daar staat KDL (Kitchen-Design-Leenaert) garant voor.

Familie bedrijf

KDL (Kitchen-Design-Leenaerts) is sinds 1965 actief als keukenspecialist op de locale markt in de druivenstreek en ver daarbuiten. De belangrijkste troef die we zo hoog houden is dat onze communicatie vlot verloopt wat zich weerspiegelt in degelijk en snel werk.

Totaal project

Belangrijk voor KDL is dat we onze klanten een excellente service krijgen. Dit loopt van de herstellingen over het uitwerken van degelijke keukendesigns tot de implementatie van totaalprojecten waar ook renovatiewerken mee gepaard kunnen gaan.

Eigen dienst na verkoop

KDL zorgt er steeds voor dat haar klanten optimaal kunnen genieten van hun keuken. In geval van defecten kan er contact opgenomen worden met onze professionele dienst na verkoop. We helpen u graag verder.

Snelle Service

De eigen plaatsingsdienst van KDL staat garant voor de plaatsing van de keukens voor de afgesproken deadline. Het project wordt alzo binnen de kortst mogelijke tijd opgeleverd en dit volgens de voorziene planning.

Vaste prijs gedurende twee jaar

Om haar cliënteel de mogelijkheid te bieden om bouw-/verbouwingswerken te kunnen plannen zonder dat dit kopzorgen veroorzaakt bied KDL een offerte die gedurende 2 jaar geldig blijft op de projecten die gereserveerd worden.

Opkuisen van de werkplek

Voor, tijdens en na de plaatsing wordt de werkplek afgedekt om beschadiging van de ruimte te vermijden. Bij de finale oplevering van uw keuken wordt de keuken spic en span opgeleverd.

Keukens voor ieders budget

Voor elke klant biedt KDL een keuken aan binnen zijn/haar vooropgestelde budget. In functie van dit budget optimaliseren we het project.

Afspraak na de kantooruren

Ook na de kantooruren nemen we graag voor u de tijd om uw keukenontwerp helemaal naar uw zin uit te werken.

Maak hier uw persoonlijke afspraak